H ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια- ντύθηκε δεινόσαυρος για να παίξει με έναν κροκόδειλο!

-

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πραγματικά τι σκεφτόταν ο Jason McDonald, φύλακας Πάρκου Ερπετών στο Κολοράντο, όταν αποφάσισε να ντυθεί τυραννόσαυρος προκειμένου να πειράξει έναν αλιγάτορα 225 κιλών! Το περιστατικό συνέβη το 2016, όταν ο 35χρονος φόρεσε μια φουσκωτή στολή τυραννόσαυρου και άρχιζε να παίζει με τον αλιγάτορα που βρισκόταν μέσα μέσα σε μια λιμνούλα.

Ο φύλακας φαίνεται να τον πειράζει με τρόπο σχεδόν χλευαστικό, ενώ τον ακουμπάει και με το χέρι του πάνω στη μύτη του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήθελε να τον κάνει να δουλέψει περισσότερο για το φαγητό του, οπότε και έπειτα βλέπουμε να τον ταϊζει. Επίσης, είπε ότι δεν μπορούσε καν να δει καλά μέσα από τη στολή του δεινόσαυρου, καθώς αυτή θάμπωνε από την ανάσα του. “Αν ο Morris(ο αλιγάτορας) έβγαινε από το νερό να με κυνηγήσει θα ήταν μια κακή μέρα”, είπε αστειευόμενος.

Πράγματι, θα μπορούσε άνετα να είχε χάσει το χέρι του ο φύλακας με αυτή την ξεκαρδιστική ανοησία, που μας θύμισε το γνωστό show “Jackass”. Για καλή του τύχη βέβαια, ο Morris είναι εκπαιδευμένος αλιγάτορας που έχει συνηθίσει την αλληλεπίδραση με ανθρώπους, ενώ έχει παίξει και σε ταινίες με τον Adam Sandler(“Happy Gilmore”) και τον Eddie Murphy(“Dr Dolittle).

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ