Toyota FJ Cruiser: είναι το ομορφότερο τζιπ που έχει βγει ποτέ;

-

To Toyota FJ Cruiser είναι ένα τζιπ, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 2006, και η τελευταία του έκδοση βγήκε το 2017. Πιθανότατα όμως να μην το γνωρίζετε, διότι αν και έγιναν εξαγωγές σε πολλές χώρες παγκοσμίως, στην Ελλάδα δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Επομένως αν το έχετε δει κάπου στο δρόμο θα είναι σαν να έχετε πετύχει το τζακ ποτ(σαν και εμένα), αφού όσα ελάχιστα κυκλοφορούν αγοράστηκαν από κάποια χώρα του εξωτερικού και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα.

Είναι ένα τζιπ που ξεχωρίζει για το μοναδικό του vintage design, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα τζιπ της Toyota, και ούτε θυμίζει κάποιο τζιπ άλλης εταιρίας.

Το FJ Cruiser είναι δίπορτο με αρκετά τετραγωνισμένο σχήμα, και έχει πανέμορφα στρογγυλά φώτα από μπροστά με μακρόστενα φλας…ένα χάρμα οφθαλμών. Το εσωτερικό του είναι εξίσου όμορφο, με ρετρό καντράν και ραδιόφωνο.

Είναι ένα μεσαίου μεγέθους 4x4, με υψηλές αποδόσεις 4000 κυβικών και 240 ίππων. Πολύ καλό σε off-road καταστάσεις, αλλά και με φιλική συμπεριφορά στην πόλη.

Το κύριο ελάττωμά του θα λέγαμε είναι κάποια νεκρά οπτικά σημεία που δημιουργούνται λόγω του σχεδιασμού του. Η όραση δηλαδή από τον μέσα καθρέφτη είναι κάπως πιο περιορισμένη, αφού τα τζάμια είναι λίγο στενά. Τα μαξιλαράκια των πίσω καθισμάτων επίσης δεν βοηθούν, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν.

Εάν θέλετε και εσείς να το αποκτήσετε, θα βρείτε πιθανώς ακόμα δύο τρεις αγγελίες μεταχειρισμένων στο διαδίκτυο να υπάρχουν προς πώληση. Δεν υπάρχει βέβαια σχεδόν καθόλου ζήτηση, μιας και δεν το ξέρει ο κόσμος.

Το Toyota FJ Cruiser υπάρχει σε πολλά χρώματα, με το κίτρινο να είναι ίσως το πιο δημοφιλές.

Εσείς τι πιστεύετε; Είναι από τα ομορφότερα τζιπ που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ