8 λόγοι που ο Keanu Reeves είναι ο πιο κουλ και αγαπητός διάσημος στον κόσμο

-

Ο γνωστός ηθοποιός Keanu Reeves(Κιάνου Ριβς), παρά τη φήμη του και την επιτυχία του, παραμένει ένας απλός ταπεινός άνθρωπος όσο καμία άλλη διασημότητα. Πάντοτε μιλάει με τους θαυμαστές του και τους περαστικούς απλόχερα, ενώ συχνά κάνει πράξεις προσφοράς και καλοσύνης. Ας δούμε λοιπόν 8 λόγους για τους οποίους ο αγέραστος Keanu Reeves είναι κουλ και πάνω από όλα άνθρωπος:

1. Έχει ζήσει την άσχημη πλευρά της ζωής: Εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα του μόλις σε ηλικία 3 χρονών. Έχασε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κόρη του πέθανε στη γέννα, η γυναίκα του σε τροχαίο, ο καλύτερος φίλος του από ναρκωτικά, ενώ η αδερφή του πάλεψε και επέζησε από λευχαιμία για 10 χρόνια.

2. Δεν έχει σωματοφύλακες ούτε σπίτια πολυτελείας. Παρά την οικονομική του επιφάνεια, ζει σε ένα απλό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ενώ συχνά παίρνει και μόνος του το μετρό σαν κανονικός άνθρωπος.

3. Εκτός από ηθοποιός, είναι και μουσικός, ενώ έχει και τη δικιά του εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών. Πόσο κουλ;

4. Στα γυρίσματα της ταινίας “The Lake House”, άκουσε τη συνομιλία δύο κομπάρσων ηθοποιών. Ο ένας σε απόγνωση έκλαιγε λέγοντας ότι αν δεν πληρώσει 20.000 δολάρια θα του πάρουν το σπίτι. Την ίδια μέρα, ο Keanu Reeves κατέθεσε το ποσό στο λογαριασμό του.

5. Έχει κάνει μεγάλες δωρεές και φιλανθρωπίες σε νοσοκομεία με άρρωστα παιδιά, όπως 75 εκατομμύρια ευρώ από τις εισπράξεις του από την ταινία “The Matrix”.

6. To 1997 ο Keanu Reeves εθεάθη να κάθεται και να μιλάει με τις ώρες με έναν άστεγο στο Los Angeles, ακούγοντας την ιστορία της ζωής του.

7. Το 2010 μπήκε σε ένα αρτοποιείο και κέρναγε καφέ όποιον ερχόταν να του μιλήσει.

8. Κάθεται και υπογράφει πάντα αυτόγραφα στους θαυμαστές του και ποζάρει για φωτογραφίες ακόμα και αν βιάζεται.

Οι πιο πληγωμένοι άνθρωποι λοιπόν μερικές φορές γίνονται και οι πιο καλόκαρδοι υπέροχοι άνθρωποι και ο Keanu Reeves είναι η απόδειξη για αυτό. Γι’ αυτό και όλοι τον αγαπάνε..του ευχόμαστε τα καλύτερα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ