Wilson Triniti: το πρώτο οικολογικό μπαλάκι τένις

-

Το πρώτο οικολογικό μπαλάκι για τένις από την κορυφαία εταιρία στο είδος της Wilson, είναι γεγονός. Τα πρωτοποριακά μπαλάκια Wilson Trinity κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά, και είναι μέσα σε ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία αντί για πλαστική, που έχουν όλα τα υπόλοιπα μπαλάκια του τένις.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό όμως, εφόσον τα μπαλάκια του τένις πρέπει να είναι σφραγισμένα καθότι χάνουν αέρα και συνεπώς πέφτει η απόδοσή τους; Πολύ απλά, δεν έχουν μέσα τους αέρα!

Τα Wilson Triniti είναι κατασκευασμένα στον πυρήνα τους από ειδικό πλαστομερές υλικό, το οποίο ενισχύει την αναπήδηση και την απόδοσή τους. Έχουν εξαιρετικό γκελ πάνω στις χορδές της ρακέτας, δίνοντας μία ελαστική αίσθηση.

Επίσης, είναι πολύ ανθεκτικά και έχουν περίπου 4 φορές μεγαλύτερη διάρκεια από τα κανονικά μπαλάκια. Μη χάνοντας αέρα, η φθορά τους γίνεται μόνο από τη χρήση τους. Διπλό καλό λοιπόν και για τη δική σας οικονομία, αλλά και για το περιβάλλον, αφού πετιούνται έτσι λιγότερα μπαλάκια.

Το μόνο μειονέκτημα των Wilson Triniti θα λέγαμε ότι είναι πως αρχικά είναι αρκετά σκληρά και έχουν κάπως βαριά αίσθηση, οπότε θέλουν να παιχτούν κάποιες φορές για να μαλακώσουν. Κατά τα άλλα, μιλάμε για μπαλάκια με φοβερή ζωντάνια και φρεσκάδα που θα ευχαριστηθείτε στο παιχνίδι σας.

Η τιμή των Wilson Triniti είναι σχετικά χαμηλή, επομένως αν ασχολείστε με το τένις αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε. Και γιατί όχι μάλιστα να τα αγοράζετε και τακτικά.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στη Wilson για αυτή την πρωτοβουλία που απαλύνει λίγο το ήδη επιβαρυμένο από το πλαστικό περιβάλλον, και που κατάφερε με την τεχνογνωσία της να κατασκευάσει οικολογικά μπαλάκια με χάρτινη συσκευασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ