Jozette- Inner Self: το pop-rock στα καλύτερά του

-

Το ντεμπούτο της έκανε φέτος στις αρχές του 2020 η νεαρή τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής Jozette, με το νέο της αγγλόφωνο δίσκο, “Inner Self”.

Το “Inner Self”, είναι ένα άλμπουμ pop-rock κατά βάση, αλλά με μεγάλη ποικιλία και επιρροές και από άλλα μουσικά είδη, τα οποία θα αναφερθούν στη συνέχεια. Παράλληλα, μουσικά και λυρικά μιλώντας έχει μία απλότητα, η οποία κάνει τα τραγούδια αρκετά ρυθμικά και πιασάρικα.

Η βελούδινη χροιά και η αέρινη γεμάτη φωνή της Jozette, θα σας συνεπάρει μονομιάς. Επίσης, η μουσική της παιδεία είναι εμφανής από την άρτια τονικότητα που έχει σε όλες τις κλίμακες, είτε σε χαμηλές είτε σε ψηλές νότες.

Πρόκειται για έναν καθαρά συναισθηματικό δίσκο. Μέσα από κάθε κομμάτι, η Jozette προσπαθεί να επικοινωνήσει στο κοινό της με ειλικρίνεια και ένα διαφορετικό συναίσθημά της, δίνοντας όμως πάντα τελικά ένα αισιόδοξο μήνυμα που μας αφήνει με χαμόγελο.

Ο δίσκος αποτελείται από 9 τραγούδια. Πάμε λοιπόν να πούμε δύο λόγια για μερικά από αυτά:

Το “Inner Self ανοίγει δυναμικά με το “Things Will Be Fine”, το οποίο με το catchy ρεφρέν του είναι δύσκολο κάποιος να μην το συμπαθήσει: “someday, one day, things will be fine”, απλά και όμορφα.

Στη συνέχεια μπαίνει το ροκάκι “Love”, από τα καλύτερα του δίσκου κατά τη γνώμη μου. Ένα πολύ ανεβαστικό και χαρούμενο τραγούδι με απίθανο ρεφρέν, που μπορεί να γίνει άνετα το αγαπημένο σας soundtrack στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.

Το τέταρτο κομμάτι “Dance With Meείναι και το πιο χορευτικό και ποπ τραγούδι του άλμπουμ, με στοιχεία από disco, ενώ το αμέσως επομενο “Sad Sad Feeling”, έχει φανερές blues επιρροές.

Έπειτα, στο τραγούδι “Darling”, μπορείτε να απολαύσετε τη φωνή της Jozette ακόμα περισσότερο, αφού πρόκειται για μπαλάντα με μοναδικό συνοδευτικό όργανο το πιάνο.

Τέλος, το ομώνυμο κομμάτι “Inner Self”, το οποίο διαθέτει και video clip, θα λέγαμε ότι είναι και το πιο ροκ κομμάτι του δίσκου, με πολύ ατμοσφαιρικό κουπλέ και εξίσου δυναμικό ρεφρέν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κακό ή μέτριο κομμάτι στο άλμπουμ, γι’αυτό και πιστεύω ότι αξίζει μία βαθμολογία της τάξεως του 9/10.

Το “Inner Self”, είναι ένας δίσκος από μία καλλιτέχνιδα που τον δημιούργησε από την αγάπη της για τη μουσική, και ταυτόχρονα ένας δίσκος με ποιοτικά κομμάτια που λείπουν από τη σύγχρονη αγγλόφωνη μουσική σκηνή.

Διότι τέτοια τραγούδια αναζητά και θέλει να ακούει πολύς κόσμος, απλά και αυθεντικά, τα οποία δεν τα έχεις βαρεθεί μέσα σε μία μέρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Jozette μπορείτε να βρείτε στο Facebook και στο Instagram. Για την ώρα πάρτε μία γεύση παρακάτω με το τραγούδι της “Love”:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ