Quick fix: Κάντε τα κουρασμένα μάτια φρέσκα και ξεκούραστα μέσα σε 5 λεπτά!

-

Τα κουρασμένα μάτια είναι σύνηθες φαινόμενο σε όλους όσους έχουν μεγάλες και κουραστικές μέρες. Προκαλούνται κυρίως από την έλλειψη ύπνου και την κούραση της ημέρας, πόσο μάλλον αν περνάτε αρκετή ώρα σε οθόνες υπολογιστών και κινητών.

Μάτια μισά και κλεισμένα, μαύροι κύκλοι, σακούλες είναι αυτά που τα χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να λέμε “πώς είμαι έτσι” όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Αν μάλιστα έχουμε να βγούμε και έξω για κάποιο ραντεβού, συνάντηση ή απλά με την παρέα μας, διπλό το κακό, αφού θα σκεφτόμαστε ότι δεν φαινόμαστε όσο όμορφοι θέλουμε.

Πώς μπορούμε λοιπόν να λύσουμε μια και καλή αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα; Μήπως υπάρχει κάποιο μαγικό τρικ που να το λύνει σε λίγα μόλις λεπτά; Βεβαίως και υπάρχει, απλά δεν το ξέρατε!

Η λύση είναι απλή. Γεμίζουμε αρχικά ένα ποτήρι κρύο νερό από την κανάτα του ψυγείου μας. Όταν λέμε κρύο, εννοούμε νερό που έχει μείνει για ώρες μέσα στο ψυγείο. Στη συνέχεια, παίρνουμε ένα μικρό κουταλάκι τσαγιού, και το βουτάμε μέσα στο ποτήρι για λίγα δευτερόλεπτα.

Έπειτα, κάνουμε κομπρέσες με την πίσω μεριά του κουταλιού πάνω σε όλη την περιοχή των ματιών(βλέφαρα και κάτω από τα μάτια). Πιέζουμε το κουτάλι για λίγο στα μάτια μας και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, βουτώντας το πάλι μέσα στο ποτήρι. Συνεχίζουμε για 5 περίπου λεπτά ή μέχρι να δούμε τα μάτια μας πάλι ξεκούραστα και αναζωογονημένα! Πλέον είμαστε και έτοιμοι να βγούμε και έξω με ένα μεγάλο χαμόγελο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ